Nå kan du kjøpe klær til høst og vinter

NETTBUTIKKEN KOMMER TIL Å VÆRE ÅPEN TIL:

18.09 KL. 23:59

 

MYBIORACER:

Følg denne linken for å få tilgang til nettbutikken

 


https://www.bioracer.be/no/mybioracer/?r=J8EnhGsNPw

 

Har du ikke Mybioracer bruker? Velg lag bruker, deretter logg inn for å handle det du ønsker.

 

LEVERANSEINFORMATION

Klærne du handler kommer til å sendes til ditt lokale postkontor cirka 6 uker etter at nettbutikken har stengt. Du får beskjed når du kan hente dine klær.

 

ENDRING AV BESTILLING

Ønsker du å endre størrelser eller produkter må ordre slettes og ny ordre må legges. Vil du endre din bestilling kan det gjøres så lenge nettbutikken er åpen. Etter at nettbutikken har stengt kan du ikke endre din bestilling. 

 

OBS! All endring/sletting av bestilling må gjøres på mail til følgende adresse: info@bioracer.no

 

BEKREFTELSE

Edu vil etter kort tid etter bestilling motta ordrebekreftelse fra oss. Ordrebekreftelse sendes til den e-postadresse du oppga når du registrerte deg. Kontroller at den ikke havner i din søppelpost. Dersom du ikke mottar ordrebekreftelse, ta kontakt med oss på: info@bioracer.no

 

VÅRE KOLLEKSJONER

 

PROFF – FOKUS PÅ TRENING OG KONKURRANSE

 

Dette er kolleksjonen som passer alle syklister, både mosjonister og eliteryttere. God komfort og passform uten at det går på bekostning av viktige egenskaper som ventilasjon, muskelstøtte og aerodynamikk.

 

RACE PROVEN – FOKUS PÅ KONKURRANSE

 

Kolleksjonen som passer for alle syklister som ønsker å maksimere de aerodynamiske egenskapene. Race Proven har et smalt og aggressivt snitt. OBS! Disse klærne er sydd for optimal passform når du sitter på sykkelen og er fremoverlent med utstrakte armer.

  

STØRRELSER

 

Det er viktig at du prøver størrelser før du bestiller. Ettersom bekledningen kommer levert med deres unike design, er det ingen bytte- eller returrett. Har du ikke mulighet til å prøve størrelser, kan du benytte deg av våre mange størrelsesguider. Her finnes det ulike størrelsesguider for ulike produkter.

 

Link til våre størrelsesguider: https://www.bioracer.no/no/custom/st%C3%B8relsesguide-bioracer 

 

OBS!

 

- Våre størrelsesguider gir kun en indikasjon på den riktige størrelsen for deg. Bioracer reserverer seg mot at du ikke får en optimal passform etter dine ønsker ved bruk av kun våre størrelsesguider.

 

- Spesielle behov eller ønsker? Ta kontakt med oss på info@bioracer.no 

 

- Våre overdeler i barnestørrelser er små i størrelsene sammenlignet med flere andre produsenter. Derfor er det ekstra viktig at du prøver disse. Om du ikke har mulighet til å prøve selv, anbefaler vi å prate med noen andre i klubben som har testet.